Laden...

Lucas de Ponti

 

 

 

 

 

Sinds 1997 ben ik werkzaam als arbeidsdeskundige, onder meer voor UWV, arbodiensten, re-integratie, gemeentepopulatie en de laatste jaren in de personenschade. In dit laatste werkveld komen alle activiteiten uit mijn eerdere werkzaamheden als arbeidsdeskundige samen: onderzoeken, concluderen, adviseren en begeleiden. Het uitgangspunt dat iemand zijn activiteiten, waar mogelijk, weer op moet pakken zoals dat voor het ongeval het geval was vind ik daarbij een belangrijk uitgangspunt. Dat probeer ik te realiseren in nauw contact met alle partijen. Daarbij wil ik me als het maar enigszins kan niet laten belemmeren door protocollen of vastgelegde tijdspaden, ik neem graag de ruimte om te kijken naar wat iemand verder helpt en dat probeer ik waar te maken zonder iemands verantwoordelijkheid voor de eigen situatie over te nemen.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief, ik wandel veel, loop soms hard en rijd paard. Daarmee houd ik een gezonde balans tussenwerk en privé.