Over ons

OVER ONS

Over Hendriks Mens en Arbeid

Hendriks Mens en Arbeid is een familiebedrijf dat is opgericht door Huub Hendriks. Sinds 1999 is hij als onafhankelijk arbeids- en re-integratie deskundige werkzaam binnen de letselschadebranche waarin hij honderden letselschadeslachtoffers heeft begeleid naar een terugkeer in de arbeidsmarkt. Sinds 2008 heeft hij zijn werkzaamheden ondergebracht bij Hendriks Mens en Arbeid, de start van ons arbeidskundig bureau.

Inmiddels bestaat het team van Hendriks Mens en Arbeid uit vakkundige en betrouwbare professionals die garant staan voor kwalitatieve samenwerkingen met opdracht- gevers en cliënten.

Maak kennis met ons team en/of neem direct contact op via email :

Mathijs Hendriks

Directeur en Register Arbeidsdeskundige

mathijs@hendriks-mensenarbeid.nl
+31 6-81379319

Suzanne Ophof – Hendriks

Co-owner en Register Arbeidsdeskundige

suzanne@hendriks-mensenarbeid.nl
+31 6-18908810

Jacqueline Meuwissen

Register Arbeidsdeskundige

jacqueline@hendriks-mensenarbeid.nl
+31 6-41636343

Luuk Hendriks

Register Arbeidsdeskundige

luuk@hendriks-mensenarbeid.nl
+31 6-18226441

Marjolijn de Bont

Register Arbeidsdeskundige

marjolijn@hendriks-mensenarbeid.nl
+31 6-41652056

Tanne van der Steen

Register Arbeidsdeskundige

tanne@hendriks-mensenarbeid.nl
+31 6-18744324

Sanne Kuit-Broekhof

Arbeidsdeskundige i.o. /
Re-integratie-adviseur

sanne@hendriks-mensenarbeid.nl
+31 6-43123157

Korte lijnen, duidelijke communicatie en overzichtelijke rapportages worden door onze opdrachtgevers gewaardeerd en als kenmerkend voor ons bureau gezien.

Werkgebied

Hendriks Mens en Arbeid is vanuit uitvalsbasis Boxtel actief door heel Nederland. Indien gewenst biedt ons kantoor de mogelijkheid om met cliënten en/of opdrachtgevers bij elkaar te komen in Boxtel.

Vacatures

Bij Hendriks Mens en Arbeid staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundig- heid. Persoonlijke ontwikkeling en teamgeest zijn essentieel voor ons succes en voor onze toekomst. Wij zijn altijd op zoek naar goede professionals die zich willen aansluiten bij ons bureau.

Heb je interesse in de mogelijkheden bij Hendriks Mens en Arbeid? Zend gerust en vrijblijvend je interesse en/of cv naar info@hendriks-mensenarbeid.nl

Kwaliteitswaarborging

Hendriks Mens en Arbeid staat voor betrouw- baarheid- en kwaliteitsgarantie. Deel uitmak- ende van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen alsmede de Stichting Register Arbeidsdeskundigen en kunt u er van uit gaan dat deze betrouwbaarheid- en kwaliteitsgarantie gewaarborgd zijn.

Tevens zijn wij aangesloten bij de VJJP. Deze vereniging richt zich op professionals tot 40 jaar, werkzaam binnen de wereld van personenschade in de brede zin van het woord: advocaten aan beide zijden, belangen behartigers, (rechtsbijstand) verzekeraars, schaderegelaars, wetenschappers, evenals medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen.

nationaal keurmerk letselschade